Saturday, December 10, 2011

Tentang dia~

Pehhh…siyesly da lame gile seyh tak mengar0t at sini…muah3! Rindu dengan k0, my bl0g!!
(dgn bnde tak bnyawa pn jadi) 

Tibe2 tbukak ati lak nak mghabiskn mase at bl0g ni..
***miss u s00ooo much, bl0g!!!!***

Eh..nway, aku nak cite kisah aku dgn die..

~MUHAMMAD HAIQAL NORAZMI~
 Kek tu aku wat sendiri time befday dia 30hb 11 ritu..
(pr0mote diri..hehe!) 

10 perkara yang aku suka tentang dia
1)  Nway, dia ni 1st l0ve aku.. alar.. kapel mase zaman sk0la dlu.. 0rang kate cinta m0nyet kn? Hehe.. 2 tah0n kt0rang kapel 0ke.. m0nyet tak m0nyet la kan.. haha.

2)Kate2 dia, aku paling senang nak dengar slain parents aku.. yew la…ayah aku pn ckp, aku ni degil siket… lau A kate aku, A la.. lau nk ubah, kena t0lerate baek punye… (tu kate ayah aku lar..bet0l k0t) tp lau budak eqal ni yang nasihat aku, agak senang la nk meresap ke hati..ha!! mesti k0rang pk, eleh dgn bf..mmg la camtu.. n0pe!! Dgn ex bf aku yang len, aku tak cmtu pn..lau A, A la..juz budak ni ley senang2 je tuka A jd B..

3)Dia jarang puji aku! Aku suke.. hehe! (pelik je~) kut0k aku lagi ade lar… tp tu lar diff nye dia dgn guys lain..

4)Tapiiii… even dia jarang puji aku, tak bmakne die ni ta sweet 0ke.. he was s00oo sweet! Same cam muke dia yang manis tu..hee~

5) I l0ve u..qal sayang ika…jangan tinggalkn qal… yeah! That w0rds siyesly make me melting~ and he say that magic 3 w0rd banyak kali setiap hari..s0, aku rase d hargai sangat3.. yg wat aku lbih melting cz nada suara die bile dia ckp 3 w0rd tu..siyesly aku 0ver excited gila tiap kali die ckp..tp c0ver la an..buat2 biase..padahal…..haha! 

6) I l0ve the way he talk t0 me..dia ta penah marah2.. lau dia tegur kesalahan aku pn, dengan care yg baik.. siyesly, suara dia lembut je.. lau dia ckp tegas pn, utk kebaikan aku jgk.. bukan takat suara tp plakuan dia pn s0pan je.. (bak kate my mum..haha) yela..bawak kete pn.. sl0w je..tenang je 0rg nye taw.. eh nway, dia da pnah jmpe my parents.. =)

7) Admiring him~ dia sgt rapat dgn family dia.. dgn ibu dia.. susah nak cari guys yang camtu zaman skrg ni.. then, care dia treat adik bradik dia.. nampak gaya se0rng abang.. ha! Then dia bhasakan diri dia ‘abang’ dgn family dia...alahai… (tsenyum sendiri )dan mama aku dah pesan.. nak cari pasangan hidup, cari yang baik dgn ibubapa.. yeh! That’s him!

8) He l0ves c0oking! And I like guys yg pandai masak… tp…aku ni plak dah la tak reti masak..lain bet0l perangai dia dgn aku nih… haish~~  (siyesly, he c0mplete me!)

9) Tapiiii… dia pandai masak bkn bmakna die ni lembut 0ke.. aku suke guys yg pndai main b0la..dia tu kaki futsal..  tiap kali dia p main futsal, dlm ati aku ada 1 rase cam, wahhh..camtu la..haha!

10) Paling penting! Dia sentiasa ingat kan aku waktu s0lat..=) yes!! I l0ve him damn much!

Actually, banyak lagi pkara yg aku suka tentang dia… banyak sgt3! Yang lain tu biar jadi rahsia dulu k.. 
...SAYANG KAM0O...

6 comments:

  1. alolololo....kemaen gatai skg...hahaha

    ReplyDelete
  2. HAHA. johan dengki ! :D. sweet sgt2 taw kecik ngan haiqal. hehe. <3 <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. masyeh eya.. saye dgn awak pun sweet jugak :) ececeh <3

      Delete
  3. haha..dah tu, tak kan aku nk mgatal dgn k0 je hencik j0han...m0tif~~ haha!
    nway, sayang eya!! hehe

    ReplyDelete
  4. moga awk happy kechik...! :)

    ReplyDelete